HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

Brutális szorzó zuhanások/ INGYENES "ARB" szoftver a NYERŐK kiválasztásához!

2013.04.09. 14:40 bukisamurai

Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb komolyabb fogadó közületek figyeli a szorzók esését, növekedését, azonban nem biztos, hogy a megfelelő konzekvenciát vonják le belőle.

Miért is következnek 20-30%-os szorzó zuhanások?

  • Hírek érkeznek egyes kulcsjátékosok sérüléséről
  • Információ jelenik meg egy adott csapat kezdőjéről
  • Gyanús nagy értékű fogadások érkeznek egy adott csapatra

És még sorolhatnám az okokat a végtelenségig, de legtöbbször maguk a fogadók idézik elő ezeket a nagy szorzó csökkenéseseket, amikor látják, hogy adott mérkőzés szorzója elkezd csökkenni, akkor Ők is fogadnak az adott meccs favoritjára és így tovább a többi játékos is…

A fogadók nem is érzékelik ilyenkor, hogy akaratlanul csapdát ásnak maguknak és többi fogadó társuknak. Az ilyen mérkőzéseket érdemes óvatossággal megközelíteni és komoly elemzést kutatást végezni a meccsel kapcsolatos összes elérhető információ segítségével, mint például: sérülések, kezdő csapatok, válogatott mérkőzésekről visszatérő játékosok fáradtsága, mérkőzés/kupa fontossága.

Mikor indokolt az esélytelenebb csapatra fogadni nagy zuhanást követően?

  • Ha nincs meghatározó sérült játékosuk
  • Ha szinte a legerősebb csapattal állnak ki
  • Ha számukra a sorozat, kupa fontosabb, mint az ellenfélnek
  • Ha az ellenfél csapatából több sérült, fáradt játékos helyett sok csere lép pályára
  • Ha az ázsiai hendikep fogadási piac „Süllyedő hajót” diagnosztizált

Itt találsz további mérkőzés szorzó eséseket napról-napra! 

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Te is lehetsz „Arbitrage” fogadó!

Már több mint 10 éve népszerű fogadási szisztéma az internetes sportfogadás világában az „Arbitrage” fogadás ami azt jelenti, hogy 2 vagy több online bookmakernél olyan magasak a szorzók egy adott fogadás ellentétes végkimenetelére, hogy ha mindkét végkimenetelt megfogadjuk 2 különböző irodánál, akkor akár 10-15% biztos profit is keletkezhet belőle.

Egyszerűnek tűnik ugye?

Végül is nem túl komplikált a dolog, de, hogy valaki biztos kezű „Arbitrage” fogadó legyen kell ismernie hozzá néhány trükköt és aranyszabályt. Ez a fogadási rendszer olyan sportágaknál működik, ahol 2 végkimenetel van csak mint pl: a Tenisz. Vegyünk egy példát: Nadal a BetClic-nél 2,05x, Federer a Bwin-nél 2,05x azaz, ha GBP 1000.-el fogadunk mind két irodánál, akkor GBP 50.- biztos profitunk keletkezik a szorzók átfedése miatt.

Miért nem így fogad mindenki?

Egy megfelelő gyors szoftver nélkül képtelenség ezeket a lehetőségeket kihasználni mivel ezek max 5-10 percig léteznek csak. Ha az ember előfizet sms figyelmeztetőkre, azok gyakran túl későn érnek oda a játékosokhoz amikorra eltűnik már vagy minimálisra csökken az „arb”. Ezen kívül megfelelő kezdőtőke, gyakorlat, tudás, rutin és persze pontosság is szükségeltetik hozzá. És persze nem minden sportfogadó cég szereti ezeket a játékosokat és előfordul minimlis esetben, hogy törölnek egy-egy ilyen tétet(nem jellemző, de előfordul nagy összegeknél).

Mekkora tőkével éremes elkezdeni és milyen profit várható?

Mivel egyszerre több bukinál kell elhelyve lennie pénzednek, ezért minimum GBP 500.- amit ajánlunk kezdésnek. Persze ennél kevesebbel is lehet játszani, de ott csak kis összegeket lehet majd nyerni. Havi 10-15% haszon a kezdőtőkéden nagyon reális cél lehet, ami úgy gondolom, hogy minden nehézség nélkül el lehet érni. Nem is olyan rossz ez a havi 10-15%, ha azt nézzük, hogy a bankokban jelenleg 7-8%-ot kapsz 1 évre.

Mi az online bukméker irodák reakciója erre?

Az attól függ, hogy az egyes irodáknál a téted nyer vagy veszít. Ha egy bizonyos irodánál túl sok nyerő téted van, akkor előfordulhat, hogy csökkentik a maximum téted egyes fogadásokra így nem éri meg ott tovább fogadni már. Rá se ránts rengeteg az online buki és marad még elég hely, ahol fogadhatsz majd. Egyébként ez egy teljesen legális fogadási rendszer szóval nem kell semmi jogi herce-hurcátol tartanod.

Mennyi időt kell rá szánni?

Attól függ, hogy ebből akarsze-e megélni vagy pedig csak zsebpénz kiegészítésnek szánod a dolgot. Ha komolyan gondolod, akkor napi 8-10 órát érdemes figyelni az eseményeket és a szoftvert, amit használsz.

Van-e benne kockázat?

Most biztos mindenki azt szeretné hallani, hogy nincs. Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, de mivel már sok dolgot megéltem azt kell, hogy mondjam a fogadás világában még a bunda meccsek is csak 99,999%-osak. Ha túl nagy tétekkel fogadsz előfordulhat, hogy törlik a tétedet. Ilyenkor muszály, hogy a téted fedezd egy másik irodánál még akkor is, ha minimális veszteség fog érni. Ne aggódj ezt majd szépen később behozod, akár még aznap!

Hogy csökkentsd a kockázatot?

Maximum 15%-os profitú „arb”-ot fogadj meg. A 20%-nál magasabbak elég nagy esély van rá, hogy hibázott az iroda és törlik a téteket.

Ha nyersz ne vedd ki a pénzed ezzel felkelted a figyelmüket

Ne fogadj nagyobb mint GBP 500.-ra egy meccsre, hogy ne figyeljenek fel rád

Hogy kezdj neki az „Arbitrage” fogadásoknak?

Kezdőtőke min. GBP 250.- de inkább GBP 500.-

Regisztrálj és nyiss számlát a jelzett irodáknál

Nyiss egy Moneybookers(virtuális pénztárca) számlát a pénz utalásokhoz

„Paper trading” gyakorolj papíron az elején és ne élesben

Megfelelő szoftver rendszer megtalálása

INGYENES szoftver! -  http://RebelBetting.com/?x=101x

Az oldal alján kattints a "Try now" kék mezőre. Ott tudod letölteni az ingyenes szoftvert.

Üdv:

BukiSamurai

1 komment

Címkék: sportfogadás tippmix sportfogadás tippek sport fogadás sportfogadási bónuszok ingyenes fogadás fogadási tipp sportfogadási tippek fogadás tipp fogadás online fogadás tippek fogadási bónusz fogadások online fogadó irodák fogad portálok online fogadások profi fogadás sportfogadás stratégia ásziai hendikep arbitrázs fogadás

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr835213245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brigitta88 2020.07.28. 18:56:04

Nézz egy merőben új szemszögből a Tippmixben rejlő lehetőségekre! A sportfogadás ha jól csináljuk messze nem szerencsejáték, sokkal inkább egy rövid távú befektetés, pont olyan mint egy day trade ügylet a tőzsdén! Felejtsd el a kedvenc foci csapatodat és tekints piacként a felkínált opciókra és eseményekre! Szakértőink megtalálják az alul értékelt csapatokat így segítségükkel te is profitálhatsz!

Tippmix tippek: tippmixtippek1x2.hu/
süti beállítások módosítása