HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

2 titkos jel a nyerő ÉLŐ fogadásokhoz!

2013.04.13. 11:08 bukisamurai

1. jel - Az ÉLŐ:ben fogadás sokszor akkor lehet számunkra a leghasznosabb, ha olyan mérkőzésre szeretnénk fogadást tenni, melynek az esélyei a mérkőzés előtti szorzók alapján nagyon kiegyenlítettek. Például: Everton győzelme esetén 1.925-es nyereményszorzó, Tottenham győzelme esetén 1.925-ös az ázsiai hendikep szorzó. Már a mérkőzés előtt is igyekeztünk felkészülni, de mindez csak megerősítette bennünk is a kiegyenlített szorzók jogosságát, és egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy kire tegyünk. Itt érdemes megnézni, hogy merre felé mozdulnak el az ázsiai hendikep szorzók, ha már a meccs elkezdődött és amelyik csapatra nagyobb arra érdemes tenni. A meccs kezdése utána az Evertonra 1,975x lett a szorzó ezért Ők lettek a favoritjaim.

A tipp be is jött, mert az Everton 1-0-ra megnyerte az összecsapást!

2. jel - Ha korán gólt lő a favorit csapat az első 15-20 percben, akinek a meccs előtti ázsiai hendikepje -0,25/-0,5 vagy -0,5,-1 és a gól után is marad a mérkőzés előtti ázsiai hendikep, akkor azt érdemes még egyszer megfogadni ÉLŐ-ben is. Például: Manchester United -0,5,-1 ázsiai hendikep az Arsenal ellen és a 12. percben betalál a MU és ezután is marad a hendikep -0,5,-1, akkor valószínű, hogy újabb gólt fog lőni a MU. Ha a 2. gól után is maradna a mérkőzés előtti hendikep azt már kockázatos, ezért nem szabad megfogadni.

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Mi az ÉLŐ:ben fogadás hátránya?

Ha élő fogadásra szántuk el magunkat, valamelyest lemondunk a megszokott felállásról, mely szerint „megteszem a tétem, majd hátradőlök, és kedvenc fotelem kényelméből várom, hogy mi lesz.” Az élőben történő fogadás esetében ugyanis érdemes folyamatosan figyelemmel követni a játék képét, és ennek megfelelően a szorzók változását, mert ilyenkor azok néhány percenként frissülnek. Tehát ez a hátrány is tulajdonképpen egy olyan tényező, amiből előnyt lehet kovácsolni, ha megfelelően olvassuk a játék képét, valamint a szorzók alakulását. Labdarúgó mérkőzések esetében egészen a 90-92-ik percig lehetséges élőben fogadni, de érdemes már korábban megtenni a tétünket, ha el akarjuk találni azt a pillanatot, amikor a legkedvezőbb az esély az általunk várt eredményre, és még aránylag magas az eredményhez fűződő nyereményszorzó is.

FONTOS – Be kell tartanunk a fent olvasott szabályokat, hogy esélyünk legyen a hosszú távú profit elérésére. A fegyelmezett türelmes játék nélkülözhetetlen része a stratégiánknak. Ki kell várni minidig a megfelelő jeleket, mérkőzéseket és csak ott szabad fogadni. Nincs is annál jobb érzés, amikor az ember egy jelet észrevesz fogad rá és NYER!

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

BukiSamurai
Szerencsejátékban szigorúan csak +18 évnél idősebb személyek vehetnek részt. A szerencsejáték veszélyes, függőséget okozhat. Ha úgy érzi, hogy játék problémái vannak, akkor azonnal lépjen kapcsolatban az alábbi weboldalakon található szervek egyikével http://www.gamcare.org.uk/ , http://www.gamblersanonymous.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: sportfogadás tippmix tuti tipp sportfogadás tippek sport fogadás sportfogadási bónuszok ingyenes fogadás fogadási tipp foci tipp bunda meccsek gyűjtőfogadások sportfogadási tippek mobil fogadás fogadás tipp fogadás online fogadás tippek fogadási bónusz fogadások online fogadó irodák fogad portálok online fogadások profi fogadás sportfogadás stratégia ásziai hendikep arbitrázs fogadás

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr245220729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása