HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

SOS süllyed a bukik hajója!

2013.04.15. 10:08 bukisamurai

Gondoltam megosztom veletek, hogy Én mi alapján fogadok futballmérkőzésekre „Ásziai hendikep” piackora. Nagyon sok internetes anyagot és ekönyvet olvastam a témában és a teória, ami a leginkább beigazolódni látszott eddig az a „heavy boat” teória.

Hogy fedezzük fel, hogy melyik mérkőzésre érdemes fogadni?

Először is érdemes pár meccset kiválasztani, ahol elemzésünk alapján megérzéseink támadnak. Itt még mielőtt megnéznénk, hogy mi a hendikep a sportfogadó oldalon érdemes lenne megtippelni, hogy pl: Stuttgart hány góllal fogja megverni a Kaiserslautern csapatát a jelenlegi formák, statisztikák, tények alapján. Ha az objektív tipped megverné az adott hendikepet, akkor ennek a mérkőzésnek érdemes lesz a hendikep változásait követni és fogadni rá.

Mikor süllyed a hajó?

Érdemes az általad ismert ligák hendikep állásáról a sportfogadó oldalról a hét elején egy képernyőképet készíteni és egy word. doksiba elmenteni azt(így látja később, hogy mennyit változott a hendikep a hét folyamán, azaz mire fogadtak sokan)

Ha pl: a Kaiserslautern hét eleji hendikepje +0,5-ről +0,5,+1-re változott az még nem jelenti azt, hogy érdemes rá fogadni, de, ha +0,5-ről +1-re változna a hendikep azaz 2 lépcsőfokot változott az azt jelenti, hogy az a hajó nagyon nehéz és el fog süllyedni és érdemes az adott mérkőzésre fogadni ez esetben.

Be is jött mert a mérkőzés végeredménye 0-0 lett!

Hogy szerezzünk előnyt a bukikkal szemben?

Van pár olyan oldal ami engedélyez alternatív „Ázsiai hendikep” kiválasztását is. Ezt akkor érdemes igénybe venni, ha egy 0,25-ed hendikepet szeretnénk nyerni a biztosabb fogadás megtételéhez. Az előző bejegyzésben említett oldalon lehet alternatív ázsiai hendikepre is fogadni, ezért azt ajánlom mindenki figyelmébe.

Mire érdemes még felfigyelni és fogadni?

Ha például kupa meccsekről van szó, ahol a nagy csapatok B csapatai állnak ki, ott gyakori a meglepetés. Érdemes tehát figyelni a csapat híreket, hogy kik várhatóak a kezdő csapatba. Ha például egy nagy csapat otthon csak -0,75, - 1 hendikepet kap, akkor a kis csapatra is érdemes fogadni mivel ilyenkor nagy meglepetés van kilátásban.

FONTOS - Itt találod a potenciális süllyedő hajókat nap mint nap. http://www.oddsportal.com/dropping-odds/#3/2/5/soccer 

Ez a kód, hogy értelmezni tudd a szorzókat és konvertálhasd őket ázsiai hendikep szorzóvá:

1,2x-1,28x -2/ +2 ázsiai hendikep

1,3x-1,36x -1,5/+1,5 ázsiai hendikep

1,5x-1,58x -1/+1 ázsiai hendikep

1,7x-2,1x -0,5/+0,5 ázsiai hendikep

2,2x-2,3x -0,25/+0,25 ázsiai hendikep

2,4x-2,8x- 0 ázsiai hendikep

 ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

BukiSamurai

Szerencsejátékban szigorúan csak +18 évnél idősebb személyek vehetnek részt. A szerencsejáték veszélyes, függőséget okozhat. Ha úgy érzi, hogy játék problémái vannak, akkor azonnal lépjen kapcsolatban az alábbi weboldalakon található szervek egyikével http://www.gamcare.org.uk/ , http://www.gamblersanonymous.hu/

1 komment

Címkék: sportfogadás tippmix tuti tipp sportfogadás tippek sport fogadás sportfogadási bónuszok ingyenes fogadás fogadási tipp foci tipp bunda meccsek gyűjtőfogadások sportfogadási tippek mobil fogadás fogadás tipp fogadás online fogadás tippek fogadási bónusz fogadások online fogadó irodák fogad portálok online fogadások profi fogadás sportfogadás stratégia ásziai hendikep arbitrázs fogadás

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr755223358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brigitta88 2020.07.28. 18:54:52

Nézz egy merőben új szemszögből a Tippmixben rejlő lehetőségekre! A sportfogadás ha jól csináljuk messze nem szerencsejáték, sokkal inkább egy rövid távú befektetés, pont olyan mint egy day trade ügylet a tőzsdén! Felejtsd el a kedvenc foci csapatodat és tekints piacként a felkínált opciókra és eseményekre! Szakértőink megtalálják az alul értékelt csapatokat így segítségükkel te is profitálhatsz!

Tippmix tippek: tippmixtippek1x2.hu/
süti beállítások módosítása