HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

3 titkos jel,amivel hazavághatjuk a bukikat

2013.04.16. 10:28 bukisamurai

Amikor egy bukméker megadja, egy mérkőzés szorzóit Ő már megközelítőleg tudja, hogy milyen eredmény várható az adott mérkőzésen.

A bukmékerek nem veszítenek hosszú távon sosem!

1. jel

Gólok fellettre való fogadás. Hazai csapat Real Madrid – ¾ az ázsiai hendikep a vendégcsapat Real Sociedad ellen ilyenkor a gólok fellettre érdemes fogadni, mert a mérkőzések 80%-ban ez lesz a végeredmény. Ha félidőben 0-0 lenne az állás, akkor is érdemes kitartani a fogadás mellett, mert a meccs végére általában sülni fog a tipp.

Midtylland(2)-Randers(7) a szorzókat -0,75 ázsiai hendikepnél állapították meg és a végeredmény 2-1 lett így a 2,5 gól felett fogadás sült.

Egy másik példa a Piacenza- Crotone mérkőzés, ahol ugyan csak 2-1 lett a vége így a 2,5 gól feletti fogadás újra sikeres volt.

2. jel

Amikor egy gyengébb csapatnak adunk hazai pályán -0,5 ázsiai hendikepet egy jóval előkelőbb helyet foglaló csapattal szemben.

Például : New Castle(15) – Liverpool(3) – New Castle -0,5 hendikep

Az ilyen esetek 80%-ban a hazai gyengébb csapat nyeri, mert a magasabban jegyzett vendégeknél sok a sérült vagy B csapattal állnak ki az adott mérkőzésen. A bukik nem véletlenül hibából adják az alábbi szorzókat, hanem próbálják beugratni a csak a csapat nevekre érzelmekből fogadó tudatlan játékosokat.

A Magyarországon lévő oldalak között itt találtam meg ezt a fogadási típust. Ezt az oldalt az alábbi linkre kattintva találod meg.

3. jel

Amikor egy erősebb csapatnak hazai pályán csak -1/4 ázsiai hendikep előnyt adunk egy jóval gyengébb csapat ellen, ahol az indokolt hendikep minimum -1, -1 ½-nek kéne lennie.

Például: Arsenal(4) – Sheffield United(19) , ahol a hazai csapat 4. a tabellán a vendégek pedig csak a 19. helyen vannak. Vajon miért ilyen kicsi a hendikep? A bukik tudják az okát! Ilyenkor érdemes a vendég gyenge csapatra fogadni, mert 80%, hogy az minimum egy döntetlen összehoz és a +1/4 hendikep az már nyerővé válik így.

Az alábbi 3 jelet hosszú évek tapasztalat alapján azonosítottam statisztikák részletes vezetése segítségével. Javaslom, hogy mielőtt pénzzel kezdene játszani, próbáljon papíron fogadni, hogy megtudja megérett-e már tudása arra, hogy komolyan belevágjon a játékba. Fontos, hogy megfontoltan csak olyan mérkőzésekre fogadjon, ahol a jelek biztosan megjelennek.

FONTOS – Az alábbi jeleket ne használják olyan mérkőzésekre, ahol feljutás vagy kiesés a tét egy adott ligából. Ezeket a mérkőzések más faktorok befolyásolhatják. Továbbá az ázsiai és dél amerikai ligákra se fogadjunk, mert ott sajnos gyakoriak a bundamérkőzések.

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

BukiSamurai

Szerencsejátékban szigorúan csak +18 évnél idősebb személyek vehetnek részt. A szerencsejáték veszélyes, függőséget okozhat. Ha úgy érzi, hogy játék problémái vannak, akkor azonnal lépjen kapcsolatban az alábbi weboldalakon található szervek egyikével http://www.gamcare.org.uk/ , http://www.gamblersanonymous.hu/

 

Szólj hozzá!

Címkék: tippmix tuti tipp sportfogadás tippek ingyenes fogadás fogadási tipp foci tipp bunda meccsek gyűjtőfogadások sportfogadási tippek mobil fogadás fogadás tipp fogadás online fogadás tippek fogadási bónusz fogadások online fogadó irodák fogad portálok sportfogadás stratégia ásziai hendikep arbitrázs fogadás

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr385229208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása