HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

Profi játékosok "Ázsiai hendikep" tippjei!

2013.04.19. 08:45 bukisamurai

Az www.asianbookie.com oldalon nagyon sok komoly játékos vesz részt a folyamatosan újra induló tippversenyben, amit ide kattintva találsz meg.  Javaslom, hogy Te is regisztrálj be ide, mivel itt ingyen tét nélkül tudod próbára tenni ázsiai hendikep tudásodat és, ha ügyes vagy, akkor akár komoly pénznyeremény is ütheti a markodat.

Profi játékosok tippjei!

Rájöttem, hogy az ember így tanulhatja meg legjobban a mesterséget, ha a nála jobbaktól tanul, ezért elkezdtem követni a TOP 50 játékos teljesítményét itt.

ParKia tippjei 70%-os pontossággal bírnak 38 NYERTES és 16 vesztes tippje van, amiből 193,% profitot termelt!

Hogy találom meg a legjobb tippeket?

www.asianbookie.com oldalt megéri leginkább hétvégén és a BL, EL fordulók napjain használni, amikor kellő mérkőzés választék van és a tippelők nincsenek rászorítva arra, hogy olyan meccsek közül válogassanak, amikről nincs elég információjuk.

Nézd meg először is, hogy mely játékosoknak van 60-65% fölött a találati aránya és 100% fölött a profitjuk itt. Ezen játékosok 100-as tétjeit szoktam megnézni és, ha többüknek ugyan az a tippje egy adott mérkőzésre, akkor ott jó esély van arra, hogy behúzzuk a mérkőzést. Kattints, a játékos becenevére úgy tudod megnézni az eddigi teljesítményét és a jelenlegi tippjeit.

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Sok sikert és jó játékot!

Üdv:

BukiSamurai
Szerencsejátékban szigorúan csak +18 évnél idősebb személyek vehetnek részt. A szerencsejáték veszélyes, függőséget okozhat. Ha úgy érzi, hogy játék problémái vannak, akkor azonnal lépjen kapcsolatban az alábbi weboldalakon található szervek egyikével http://www.gamcare.org.uk/ , http://www.gamblersanonymous.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: sportfogadás tippmix tuti tipp sportfogadás tippek sport fogadás sportfogadási bónuszok ingyenes fogadás fogadási tipp foci tipp bunda meccsek gyűjtőfogadások sportfogadási tippek mobil fogadás fogadás tipp fogadás online fogadás tippek fogadási bónusz fogadások online fogadó irodák fogad portálok online fogadások profi fogadás sportfogadás stratégia ásziai hendikep arbitrázs fogadás

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr695234384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása