HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

"Ázsiai hendikep" avagy amitől a fogadóirodák rettegnek

2013.04.22. 10:28 bukisamurai

Már majdnem 1 éve dolgoztam a cégnél, amikor kezdtem belemélyedni a meccs elemzésekbe és a biztos tippek keresésébe. Sok kollégámmal beszélgettünk erről a témáról és mindenki szívesen osztotta az észt a tuti stratégiákról, de egyben mindenki egyet értett. Lehet, akármilyen tuti a stratégia kellő önkontroll és fegyelmezettség nélkül esélye sincsen az embernek profitot csinálni hosszú távon.

Minden kollégám más sportban érezte magát otthon, de én csak a futballban láttam fantáziát főleg miután megismertettek a kollégáim az „Ázsiai hendikep” fogadési piac fogalmával.

Miért is olyan az „Ázsiai hendikep” mint egy samurai kard?

- Csak 2 kimenetel van az 1-2-x helyett vagy tét visszajár(33%-ról 50%-ra nő a nyerési esélyed)

- A szorzók általában 1,75x től egészen 2,1x váltakoznak minden mérkőzésre a sok 1,2x tuti helyett sokkal jobb értéket képvisel

- Minimalizálni lehet a vesztésegeidet egy kockázatos mérkőzésnél

- Lehet alternatív hendikepet használni kisebb szorzóért(pl:1,5x kockázat csökkentés) ami még midnig jól fizet

FONTOS - Részletes leírást és az "Ázsiai hendikep" kiértékelési formuláját az alábbi linken találod http://sportbarlang.blog.hu/2009/03/23/lexikon_1

Ezért a legtöbb profit orientált oldal nem is használja ezt a fogadási piacot csak a sima „hendikep” fogadást, ami nem jelent előnyt a fogadónak. Az ilyen oldalak mint a BetClic, Sportingbet, Bwin nem használja ezt a piacot mivel ezen a profit csak 2-3% között van az átalgos 7-8%-al szemben.

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Összefoglalva a fenti pontokat, ha jól használjuk az „Ázsiai hendikepet”, akkor nagy lóvékat lehet besöpörni vele. A következő bejegyzésben a "Süllyedő hajó" ázsiai hendikep stratégiáról beszélünk majd.

BukiSamurai

Szerencsejátékban szigorúan csak +18 évnél idősebb személyek vehetnek részt. A szerencsejáték veszélyes, függőséget okozhat. Ha úgy érzi, hogy játék problémái vannak, akkor azonnal lépjen kapcsolatban az alábbi weboldalakon található szervek egyikével http://www.gamcare.org.uk/ , http://www.gamblersanonymous.hu/

 

4 komment

Címkék: sportfogadás tippmix tuti tipp sportfogadás tippek sport fogadás sportfogadási bónuszok ingyenes fogadás fogadási tipp foci tipp bunda meccsek gyűjtőfogadások sportfogadási tippek mobil fogadás fogadás tipp fogadás online fogadás tippek fogadási bónusz fogadások online fogadó irodák fogad portálok online fogadások profi fogadás sportfogadás stratégia ásziai hendikep

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr805238795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jokerpofa 2013.04.27. 20:30:44

Tetszik a blog, mindjárt átolvasom az egészet. Tényleg buki voltál? Én egy skandinál irodánál vagyok.

bukisamurai 2013.05.03. 17:54:10

Örülök, ha tetszik! Csak nem az Unibetnél? :)

ittváán 2013.12.15. 09:48:25

Sziasztok, hogyan lehet csatlakozni hozzátok? aszallito@invitel.hu az email címem

Brigitta88 2020.05.31. 17:03:50

Nézz egy merőben új szemszögből a Tippmixben rejlő lehetőségekre! A sportfogadás ha jól csináljuk messze nem szerencsejáték, sokkal inkább egy rövid távú befektetés, pont olyan mint egy day trade ügylet a tőzsdén! Felejtsd el a kedvenc foci csapatodat és tekints piacként a felkínált opciókra és eseményekre! Szakértőink megtalálják az alul értékelt csapatokat így segítségükkel te is profitálhatsz!

Tippmix tippek: tippmixtippek1x2.hu/
süti beállítások módosítása