HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

A rulettel is lehet nyerni

2014.02.26. 16:39 bukisamurai

A roulettet, hasonlóan, mint a legtöbb kaszinó játék, úgy találták ki, hogy hosszú távon mindig a ház legyen előnyben. Ez szimpla statisztika. Ha bármilyen fogadásra teszed téted, harminchat szoros kifizetést kapsz az európai rulett asztalokon, azonban harminchét cella van a rulettkereken. Vagyis a kaszinónak fölénye van velünk szemben. Ha ezt nem ismerted eddig, nézd át a rulett szabályait.

Evvel nem lehet mit csinálni, azonban a statisztikai alapra helyezett roulette stratégiai rendszerekkel javíthatunk oddsainkon.

Milliónyi roulette stratégiával találkozhatsz, itt van legalább egy tucat: http://www.kaszinoprofi.hu/jatekok/rulett/strategia/ Mindegyiket máshogy kell használni, azonban egy dologban az összes ekvivalens. A menet végeredményét megtippelve akarnak előnyt kovácsolni.

Persze első hallatra lehetetlennek hangzik, bár ha arra gondolunk, hogy ha például piros-feketézünk, ötven-ötven százalék az esélye bármelyik eredménynek, de minél többször jön egymást követően egy azonos variáns, annál valószínűbb lesz, hogy a következő pörgetés eredménye az ellenkező variáció lesz.

A Százötven dolláros stratégia egy jól használható, profitábilis rulett szisztéma, és a kockázat csökkentésére alapszik. Értelemszerűen nem kötelező pont $150-el játszani gurításonként, csak az arányoknak szükséges megmaradniuk a szisztéma szerint. Lássuk csak hogy is működik.

  1. Összesen százötven dollárt szánunk a körre, 50 USD-vel lefedjük az asztal első harmadát (1-12)
  2. A második harmadot (13-24) szintén azonos összeggel fogadjuk be
  3. A harmadik harmadban található 12 mező (25-36) közül válasszunk ki random módon 10-et, amelyekre számonként 5 USD-t rakunk. Értelemszerűen a súlyosabb fogadást arra a területre helyezük, ahova nagyobb valószínűséggel várjuk a golyó esését. Evvel is megpróbáljuk valamelyest kiegyensúlyozni a ház előnyét.

Világos, hogy az utóbbi mezőkben jelentősebb a kockázat, mint az első kétharmad szám esetében. Összességében a rulettasztalból csupán 3 számot hagytunk ki. Vagyis elég jók az esélyeink a nyerésre.Ha a kezdő két 12-ből jön be a szám, akkor visszaszerzed a pénzedet, míg ha a 3. harmadból, akkor kaszáltál 180 dollárt, vagyis $30 tiszta profitot könyvelhetsz el. Na most már bizonyára látod, hogy miről kapta az elnevezést a módszer. A $150-os stratégiánál a nagyszámok törvénye szerint jó valószínűséggel szálsz ki egállal vagy nyerhetsz.

Ha nem sikerül esetleg oda eljutnod személyesen, akkor ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Számos roulette szisztéma van, tanulmányozd őket pl a KaszinoProfi honlapján, próbálgasd, tapasztalj, és persze először inkább az ingyenes rulett játékon próbálgasd, azoknál nincs kockázat. Ha már látod, hogy biztosan használod a szisztémát, utána kipróbálhatod valódi pénzért.

A legtöbb módszer valójában arra épül, hogy a nagy számok törvénye alapján megpróbálja növelni a játékos esélyét a ház ellen. Ez persze igazán nehézkés, mondhatni lehetetlen, mert a nullás mező miatt a kaszinónak eleve közel három százalék előnyt élvez.

Olvasd el különböző rulett stratégiáinkat, amikkel maximalizálhatod nyerési esélyeidet és minimalizálhatod veszteségeidet. Kattints ide. 

Ettől függetlenül amennyiben stratégiával játsszunk, és folyamatosan csak arra fogadunk, amit a stratégia diktál, jobb eséllyel indulunk a ház ellen. Jusson eszedbe, hogy minden egyes szerencsejáték stratégia lényege, hogy „Többször többet nyerjünk, és kevesebbszer kissebet veszítsünk”. A rulett velejárója az elkerülhetetlen kockázat és veszteség. Ezt meg kell érteni, de konzekvens játékkal többször fogunk nagyobbat profitálni.

Szerencsejátékban szigorúan csak +18 évnél idősebb személyek vehetnek részt. A szerencsejáték veszélyes, függőséget okozhat. Ha úgy érzi, hogy játék problémái vannak, akkor azonnal lépjen kapcsolatban az alábbi weboldalakon található szervek egyikével http://www.gamcare.org.uk/ , http://www.gamblersanonymous.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: rulett rulett stratégia

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr295833951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása