HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

Okosan kaszinózz, különben bukni fogsz

2014.03.04. 16:45 bukisamurai

chips.jpgA rulettet, hasonlóan, mint az összes kaszinó játék, úgy alakítják az esélyeket és kifizetéseket, hogy hosszabb távon mindig a ház nyerjen. Ez egyszerű statisztika. Ha akármelyik számra rakod téted, 1:36-hoz nyereményt kapsz az európai rulett asztalokon, azonban 37 szám van a rulettkereken. Mit jelent ez? Hogy a kaszinónak fölénye van velünk szemben.

Evvel nem lehet mit csinálni, viszont a statisztikai alapokra épített szerencsejáték stratégiákkal javíthatunk esélyeinken.

Milliónyi kaszinó stratégiát találsz itt és ott, szinte mindegyiket máshogy kell használni, de valamiben mindegyik egyforma. Pl a rulettnél a gurítási eredményt megjósolva igyekeznek előnyt kovácsolni. Persze elsőre lehetetlennek hangzik, bár ha arra gondolunk, hogy ha például páros-páratlant játszunk, ötven-ötven% a sancja bármelyik kimenetelnek, de minél többször gurul egymást követően egy azonos variáció, annál esélyesebb lesz, hogy a legközelebbi menet eredménye a másik variáció lesz.

Pár alap dolog, amit fogadj meg:

 - Keress olyan magyarul is működő netes kaszinót, ami dokumentálhatóan panasz nélkül működik. Sok internetes kaszinó kiveséző oldalt olvashatsz az interneten, kutass egy kicsit utánuk azelőtt, hogy regisztrálnál valahova. Kizárólag megbízható kaszinóba nyiss számlát, egyéb esetben rosszul járhatsz.

- Pécézz ki közülük minimum 2 netes kaszinót és regisztrálj, mert ha az egyik helyen belekeveredsz egy rossz szériába, akkor onnan seperc alatt átmehess máshova. A kaszinó bónuszokról itt tájékozódhatsz: http://www.kaszinoprofi.hu/online-kaszino/

- Létezik egy új taktika ahol több internetes kaszinóban kezdesz egyszerre játszani. Néhány kör alatt látod, hogy melyik játéknál van a nyertes lapjárásod, és annál folytatod a játékot. A többit abbahagyod aznapra.

- Amennyiben az egyik kaszinóban rossz lapjárásod van, menj át egy másik kaszinóba. Amennyiben a Amennyiben a másik internetes kaszinóban sem alakulnak jól a dolgok, akkor ez nem a te napod és azon a napon inkább ne forszírozd.

- Amikor internetes kaszinót keresel, nézd jól meg a bónuszrendszer feltételeit. Az első belépő valamint a folyamatos visszatérő bónuszkifizetés is lényeges. nyilván a magas bónuszokat kell keresni.

- Jelölj ki néhány alacsony kockázatú, könnyebb kaszinójáték taktikát és kövesd azokat. Sose légy kapzsi, jobb lesz kisebbeket nyerni apránként, mint nagyokat bukni rendszeresen.

- Játék közben légy mindig tudatos. Ha elragadnak az indulataid, sokat bukhatsz nagyon gyorsan.

- A netes kaszinóban való játék nagy előnye, hogy a party alatt is alkalmazhatsz matematikai programokat, amik segítenek a statisztikailag ésszerű fogadásban. A kíváló Rulett sniper is ilyen.

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Most hirtelen ennyi, nézd meg a KaszinoProfi.hu kaszinó stratégiákat, sok sok érdekes dolgot, módszert, elméletet találsz, plusz ingyenes játékokat is.

Olvasd el különböző rulett stratégiáinkat, amikkel maximalizálhatod nyerési esélyeidet és minimalizálhatod veszteségeidet. Kattints ide. 

Szólj hozzá!

Címkék: rulett kaszinó

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr605833976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása