HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

Nyertem ma $12.000!!!

2014.04.19. 12:42 bukisamurai

corp_gaming_slots2_1397220153.jpg_1080x630

De csak az ingyenes géppel.... A fenébe.

De kezdem kapisgálni a dolgokat azt hiszem.

Elárulok egy titkot - Az ingyenes kaszinó játékok is pont úgy működnek, mint a valódi játékok, azaz nincsenek nyerőre állítva, ezért ez a 2 és fél MILLIÓ forint igazi pénz is lehetett volna, ha valós pénzzel játszottál volna.

Olvasd el különböző nyerőgép stratégiáinkat, amikkel maximalizálhatod nyerési esélyeidet és minimalizálhatod veszteségeidetKattints ide. 

Ha nem sikerül esetleg oda eljutnod személyesen, akkor ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosánakREGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

 

Szerencsejátékban szigorúan csak +18 évnél idősebb személyek vehetnek részt. A szerencsejáték veszélyes, függőséget okozhat. Ha úgy érzi, hogy játék problémái vannak, akkor azonnal lépjen kapcsolatban az alábbi weboldalakon található szervek egyikével http://www.gamcare.org.uk/ , http://www.gamblersanonymous.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr736016691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása