HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

Jobb online, mint rendes kaszinóban játszani?

2014.04.29. 08:42 bukisamurai

Rengeteg online póker klubban használható a heti maximális lóvé amit átutalhatsz a számládra. Ezzel komolyabban vagy képes kontrolálni a játékod és limitálni a bukásod. Nem utolsó sorban pedig hazulról kényelmesen vagy képes szórakozni. kaszinózni.

Online kaszinóban szórakozni sokkal fókuszáltabb határok alatt lehet, korlátozva éves, utalásainkat, profitunkat. A különböző stratégiák, applikációk és különböző stratégiák segítségével nyerési esélyeinket is emelni tudjuk. rengeteg játékteremben történő szimultán szórakozás támogatásával is javítani tudsz nyerési stratégiádon, mivel könnyebb több helyen közepes zsetonokat bezsebelni,összeszedni, mint egy póker klubban egy szebb összeget.

És végül, de ne utolsó sorban elrejtheted anonimitásod és magán szférád. Aki szigorú, felelősségteljes cégnél melózik annak életbevágó hogy ne kerüljön ki, hogy két póker klubban szokott szórakozni. Ez néha rengeteg stresszt csinálhatna neki a cégénél és akár a médiában is kellemetlenségeknek lenne kitéve.

Élveztem, hogy:

  • Amíg egy igazi vagy automata játékteremben a szoftverek száma limitált itt szó szerint sok ezer más fajta izgalmas applikáció volt.
  • Nagyon szuper hangulat volt, hogy sohasem kellett várnom, hogy legjobb automatám felszabaduljon, mert itt egyfolytában minden géppel azonnal lehetőségem volt játszani.
  • Fantasztikus volt, hogy nem volt muszáj kimozdulnom több időt és zsetont eltapsolni a póker klubba való odaérkezéshez, és akármikor, akárhonnan akár tableten át is bírtam élvezkedni.

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Olvasd el különböző nyerőgép stratégiáinkat, amikkel maximalizálhatod nyerési esélyeidet és minimalizálhatod veszteségeidetKattints ide. 

Ennek a sok adrenalinnak, azért megvolt a hátulütője is, mivel január 20.-án elkezdtem kifogyni abból a pénzből, amely más alkalommal minden héten megfelelő volt máskor a játékra. Viszont, ha hozzáadom az időt és lóvét, amit utazásra szórtam volna el, azt gondolom, hogy megérte.

Ha az igazi pénzes játékot kedveled, akkor a világ legnagyobb online kaszinójában azonnal adnak 60.000 Ft bónuszt neked. Regisztráció ITT!

Kezdetben a letöltés bázisú póker klubok voltak a legelterjedtebbek, ahol le kellett applikálni egy hardvert hogy a játékos hozzáférhessen a pókerhez. Sok kaszinós nem akarta ezt, mert itt jelen volt a lehetősége annak, hogy vírusok kerüljenek a játékos gépére. Abban a percben, ahogy a cégek végeztek egy internetes felmérést ezzel kapcsolatban és a válaszadók 30%-a azt válaszolta, hogy azért nem szórakozik online, mert nem szeretne feltölteni semmit a tabletre ekkor dolgozták ki a net bázisú nyerőgépet. Ez azért volt sokkal kellemesebb, mivel három másodperc alatt a pókeres a megjelölt teremben szórakozhatott és nem volt muszáj várnia, ameddig a szoftver megérkezett.

Ez az újítás nagyban támogatta, hogy az internetes kaszinó üzlet tovább emelkedjen. A múlt évi forradalmi frissítés az internet bázisú kaszinók megalapítása volt. Itt az történt, hogy egy netes kamerán keresztül látta a kaszinós a játékasztalt és a játék mestereket és egy online oldalon tette meg a pénzét ehhez. Ez az igazi óriási dobás a valós játék és a kényelem ötvözése.

Azt tervezték a póker klubok, hogy ezzel tovább növelik majd az óriási kaszinósok számát. Ezzel ellentétben bármilyen nagy gondolat is lesz ez mostanáig még nem hozta be a hozzá tervezett reményeket.

Szerencsejátékban szigorúan csak +18 évnél idősebb személyek vehetnek részt. A szerencsejáték veszélyes, függőséget okozhat. Ha úgy érzi, hogy játék problémái vannak, akkor azonnal lépjen kapcsolatban az alábbi weboldalakon található szervek egyikével http://www.gamcare.org.uk/ , http://www.gamblersanonymous.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr396016866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása