HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

Előnybe az ELŐ fogadásoknál a bukikkal szemben!

2013.04.11. 14:38 bukisamurai

 

Fogadás ÉLŐ:ben – miről is van szó?

Sok mérkőzés esetében adott a lehetőség, hogy élőben, a mérkőzés lezajlása alatt ne csak a játék alakulását, hanem ennek megfelelően a nyereményszorzók alakulását is megfigyeljük, és ennek alapján tegyük meg fogadásainkat. Nos, ez a fogadás ÉLŐ-ben. A Unibet oldalán a kezdőlap középső sávjában található meg az ÉLŐ fogadási lista, ahol a magyar oldalak közül a legjobb szorzókat találjuk.

Melyek az ÉLŐ:ben fogadás előnyei?

Az előzetes spekulációval ellentétben itt már láthatjuk a pályára lépő csapatok pontos felállását, így nem érhet minket nagy meglepetés, ha például az egyik csapat nem a legerősebb összeállításában lép pályára.

Óriási előny, hogy megvárhatjuk, hogy elkezdődjön a játék, és amennyiben televízión vagy akár éppen a Unibet internetes közvetítésével élőben tudjuk követni a mérkőzést, úgy a játék képe alapján tudunk fogadásokat tenni, akár az előzetesen esélytelenebbnek vélt csapat győzelmére. Mindezt úgy, hogy az esélytelenebb csapat nyereményszorzója nagy tempóban elkezd csökkenni a mérkőzés előtti szorzókhoz képest. Ilyenkor kifizetődő a meccs kezdeti ázsiai hendikep szorzót megtenni az alternatív ázsiai hendikep piac alatt.

Ha a gyengébb csapat szerez vezetést egy erős otthonában a meccs első 15-20 percében érdemes lehet a magasabb szorzók miatt a hazai erős csapat győzelmére fogadni. Persze fontos, hogy a mérkőzés képe is ezt mutassa, hogy a hazai erős csapat beszorítja a kicsit és sorban dolgozza ki a gólhelyzeteket. Ha a meccs képe mást mutat, akkor nem szabad megtenni ezt a fogadást.

A statisztikák szerint korai első találat a gyengébbik csapat által egy erősebb csapat otthonában gyakra végződik 2,5 gól felett. Ez is egy olyan adat, melyet előnyünkre fordíthatunk az élőben fogadás során – persze összevetve előzetes elemzésünkkel, melyből már eleve volt egy elképzelésünk a csapatok gólérzékenységét, illetve a védelmek sebezhetőségét illetően.

 ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

BukiSamurai

Szerencsejátékban szigorúan csak +18 évnél idősebb személyek vehetnek részt. A szerencsejáték veszélyes, függőséget okozhat. Ha úgy érzi, hogy játék problémái vannak, akkor azonnal lépjen kapcsolatban az alábbi weboldalakon található szervek egyikével http://www.gamcare.org.uk/ , http://www.gamblersanonymous.hu/

1 komment

Címkék: foci sportfogadás tippek tuti tippmix bunda tuti tipp sportfogadás tippek sport fogadás sportfogadási bónuszok ingyenes fogadás fogadási tipp foci tipp bunda meccsek gyűjtőfogadások sportfogadási tippek mobil fogadás fogadás tipp fogadás online fogadás tippek fogadási bónusz fogadások online fogadó irodák fogad portálok online fogadások profi fogadás sportfogadás stratégia ásziai hendikep arbitrázs fogadás

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr575216983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brigitta88 2020.07.28. 18:55:31

Nézz egy merőben új szemszögből a Tippmixben rejlő lehetőségekre! A sportfogadás ha jól csináljuk messze nem szerencsejáték, sokkal inkább egy rövid távú befektetés, pont olyan mint egy day trade ügylet a tőzsdén! Felejtsd el a kedvenc foci csapatodat és tekints piacként a felkínált opciókra és eseményekre! Szakértőink megtalálják az alul értékelt csapatokat így segítségükkel te is profitálhatsz!

Tippmix tippek: tippmixtippek1x2.hu/
süti beállítások módosítása