HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

Jaj de elmennék egy kaszinóba

2014.03.12. 16:39 bukisamurai

Ugye mióta nem lehet itthon kaszinóba járni, az online kaszinók élő változatai maradtak. Nem mintha itthon láttom volna valaha ilyen krupiékat, de azért álmodozni lehet. Itt valszeg gyorsan sokat veszítenék, de nem érdekelne :-)

Olvasd el különböző rulett stratégiáinkat, amikkel maximalizálhatod nyerési esélyeidet és minimalizálhatod veszteségeidet. Kattints ide. 

Az online kaszinók presztízs kérdést csinálnak belőle, hogy mindig el lehessen érni őket, ezért az alábbi linken Te is elérheted a világ legnagyobb online kaszinóját....

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosánakREGISZTRÁCIÓ ITT!

 

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

 

Szerencsejátékban szigorúan csak +18 évnél idősebb személyek vehetnek részt. A szerencsejáték veszélyes, függőséget okozhat. Ha úgy érzi, hogy játék problémái vannak, akkor azonnal lépjen kapcsolatban az alábbi weboldalakon található szervek egyikével http://www.gamcare.org.uk/ , http://www.gamblersanonymous.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr335833971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása