HTML

BukiSamurai

Egy ex-buki emlékiratai hasznos és főleg használható tippekkel...

Friss topikok

Nagyszerű lehetőség hogy pénzt keress rulettezés közben

2014.03.14. 16:49 bukisamurai

Martingale stratégia 

A számok felét megteszed (pl:piros/fekete, páros/páratlan) egy bizonyos kis összeggel, ekkor az első körben 50 százalékos esélyed van nyerni. Ha ez nem jönne be és elveszítenéd a pénzt, akkor a következő körben – ugyan ezekkel a számokkal játszva – már 50 %/-nál nagyobb eséllyel jön be a téted

A Martingale szerint ilyen valószínűségek mellett viszonylag nyugodt szívvel kisebb kockázattal megteheted az előző téted dupláját. Éppen ezért nem szabad túl nagy összeget megjátszani már rögtön az első körben, hogy később legyen lehetőség a korrigálásra.

Ha például 1 EUR-t kockáztatsz az első fogadási körben, és csak tizedszerre nyer, akkor az első kilenc játék során 1+2+4+8+16+32+64+128+256+512=1023 dollárt veszít, de a tizedikben 1024-et nyer, így ismét pluszban lesz. Ugyan csak 1 EUR de plusszban.
Annak az esélye, hogy 10 körön át veszítsél igen alacsony, ezért érdemes ezt a stratégiát először ingyenes játékon, majd, ha ott már működik, akkor igazi teremben is kipróbálni. 

 ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosánakREGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Olvasd el különböző rulett stratégiáinkat, amikkel maximalizálhatod nyerési esélyeidet és minimalizálhatod veszteségeidet. Kattints ide. 

Szerencsejátékban szigorúan csak +18 évnél idősebb személyek vehetnek részt. A szerencsejáték veszélyes, függőséget okozhat. Ha úgy érzi, hogy játék problémái vannak, akkor azonnal lépjen kapcsolatban az alábbi weboldalakon található szervek egyikével http://www.gamcare.org.uk/ , http://www.gamblersanonymous.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: rulett

A bejegyzés trackback címe:

https://bukisamurai.blog.hu/api/trackback/id/tr375833986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása